Dan dječije radosti u Centru za kulturu – Grad Lukavac mališanima podijelio paketiće, Gorska služba spašavanja poklonila predstavu


Istinski dan dječije radosti i ove godine priređen je u Centru za kulturu Lukavac, uz podjelu novogodišnjih paketića za prvačiće i predškolarce a sve pod pokroviteljstvom Grad Lukavac.

Uz animacije sjajnog Elmira Krivalića prisutne je pozdravio Gradonačelnik dr. sc. Edin Delić uz napomenu da se priključujemo gradovima širom svijeta koji umjesto vatrometa, novac ulažu u korisnije svrhe, poput paketića na radost djece.

Uveselili su nas prekrasni nastupi Plesne škole Čarolija i mališana iz Privatne predškolske ustanove “Vrtić Čarolija” Lukavac, predstava “Mnogo želja” i sjajni Mirza Mujagić, Luka Spasojević i Mido Midhat Kušljugić i za kraj fenomenalno spuštanje naših spasilaca iz GSS – Gorska služba spašavanja Lukavac na oduševljenje svih.

Kuriozitet ove dodjele je činjenica da su naši sjajni GSS-ovci, prepoznajući potrebe lokalne zajednice, mališanima Lukavca omogućili i poklonili predstavu „Mnogo želja“, dok je realizacija događaja povjerena Centru za kulturu Lukavac.

Komentarisanje nije dozvoljeno.