Кvartet “Maestre” prvi put u Lukavcu 10. februara

Кvartet “Maestre” prvi put u Lukavcu 10. februarasub10feb20:00sub21:3020:00 - 21:30

Detalji

Centar za kulturu Lukavac, u saradnji sa Radio-televizijom Lukavac i gradskim Rotary klubom, sugrađanima donosi dašak filmske muzike i popularnih klasičnih kompozicija kroz nastup neobičnog kvarteta „Maestre“.

Koncert će biti realizovan u novouređenom Cabaret clubu Centra za kulturu Lukavac u subotu, 10. februara u 20:00 sati, uz besplatan ulaz i obaveznu prethodnu rezervaciju mjesta.

Кvartet “Maestre” nastupa od 2016. godine a plod je dugogodišnjeg prijateljstva četiri profesorice Muzičke škole ”Petar Кrančević” iz Sremske Mitrovice i čine ga: Milda Кuzminac i mr. Dušanka Gavrilović (klavir), Zorica Opačić (tambura) i Jelena Vlaović (flauta).

Želja za druženjem, muziciranjem i uživanjem u ljepoti kvalitetne muzike rezultirala je energijom i dobrim vibracijama koje su zaštitni znak ovog sastava.

Kvartet “Maestre” približavaju klasičnu muziku publici kroz popularne kompozicije obrađene u novom aranžmanu i prezentovane u neobičnom instrumentalnom sastavu, u čemu će zasigurno uživati i lukavačka publika.

Za sve dodatne informacije i rezervacije pozovite 035/554-440 ili nam pišite na mail [email protected].

Vrijeme

(Subota) 20:00 - 21:30