Dado Topić u Lukavac donosi premijeru spota pjesme „Jasmina“, poziv sugrađanima da uljepšaju ovaj događaj

Dado Topić u Lukavac donosi premijeru spota pjesme „Jasmina“, poziv sugrađanima da uljepšaju ovaj događajčet16maj20:00čet22:0020:00 - 22:00

Detalji

U svom bogatom opusu legendarni Dado Topić otpjevao je pjesme o Mariji, Radmili, Elisabeth, a nedavno su se stvorili uslovi da svjetlo dana ugleda i ljubavna priča o Jasmini.

Premijerno u Cabaret Clubu Centra za kulturu Lukavac bit će upriličena premijera spota „Jasmina“ na koju Grad Lukavac poziva sugrađane i goste i to u četvrtak 16. maja 2024. godine u 20:00 sati, uz besplatan ulaz za sve.

Podršku realizaciji ove ideje, a povodom 160 godina vašara u Puračiću, dali su Turistička zajednica Grada Lukavac i Radio-televizija Lukavac.

Važno je napomenuti da će se, uz legendarnog rokera, za dobru atmosferu pobrinuti i lukavačka kantautorica Belma Sakić.

Inače, Tesla Music je za pjesmu „Jasmina“ angažovao nekoliko vrhunskih imena, Dado je napisao tekst, autor muzike je Zoran Konević, a aranžman su napisali Željko Nikolin i Vojislav Aralica. Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u regionu, a najvećim dijelom na području Lukavca i Puračića.

Režiju potpisuje Petar Radović, direktor fotografije je Jasmin Jatić a izvršni producent Ilija Jovanović.

Stoga, dragi sugrađani, pridružite nam se da zajedno poslušamo novo ostvarenje sjajnog Dade Topića u autentičnom ambijentu Cabaret Cluba.

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 22:00