Spektakl u najavi: Rođendan Lukavac Cementa uz Dubioza kolektiv i Divanhanu

Spektakl u najavi: Rođendan Lukavac Cementa uz Dubioza kolektiv i Divanhanučet06jun20:00čet23:0020:00 - 23:00

Detalji

Velika nam je čast što je naš grad muzički centar regiona i što ćemo, uz trenutno najpopularnije muzičke zvijezde regiona, Dubiozu kolektiv i Divanhanu, proslaviti 50. rođendan kompanije Lukavac Cement d.o.o.

Plato ispred Centra za kulturu Lukavac spreman je za istinski muzički spektakl koji kompanija, u četvrtak, 06. juna, sa početkom u 20 sati, poklanja sugrađanima i svim gostima iz okolnih gradova.

Za ovako značajan jubilej Lukavac Cement je želio svome gradu pokloniti događaj za pamćenje a svi posjetioci zasigurno će uživati u odličnoj muzici i izvrsnoj zabavi. Prvi dio koncerta rezervisan je za sevdah sastav Divanhana, dok će u drugom dijelu nastupiti regionalno najpopularniji bend Dubioza kolektiv.

Zbog očekivanog velikog broja posjetilaca, Titova ulica i dio ulice Žrtava genocida u Srebrenici bit će zatvorene za saobraćaj, dok je zbog sigurnosti prisutnih na koncert zabranjeno unošenje profesionalnih kamera, dronova, profesionalnih video i audio uređaja za snimanje, oružja, staklenih boca ili staklenih posuda bilo kojeg tipa, predmeta koji mogu biti korišteni kao projektili te laserskih pokazivača.  Organizator koncerta, Lukavac Cement, također je uputio molbu svim posjetiocima koji dolaze automobilima da dođu ranije kako se ne bi stvarala velika gužva u saobraćaju. Za posjetitelje ovog nesvakidašnjeg muzičkog događaja obezbijeđen je i parking na pijačnom prostoru u Prvoj ulici br. 1.

Stoga organizatori pozivaju sve Lukavčanke i Lukavčane kao i posjetioce iz okolnih gradova da im se pridruže,  kako bi zajedno slavili i gradili bolju budućnost, a sve prisutne očekuju i brojna iznenađenja koja će upotpuniti slavlje kompanije koja čini izuzetno značajan segment privrede našega grada.

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 23:00