Urnebesna priča o izbornim dogodovštinama 29. februara u Cabaret clubu Centra za kulturu Lukavac

Urnebesna priča o izbornim dogodovštinama 29. februara u Cabaret clubu Centra za kulturu Lukavacčet29feb20:00čet21:3020:00 - 21:30

Detalji

Posljednji dan mjeseca februara iskoristit ćemo za još jednu noć komedije i kvalitetan humor u Cabaret clubu Centra za kulturu Lukavac.

U goste nam stiže, u ovoj godini posebno aktuelna priča predstave „Izbori se“ rađene prema pobjedničkom tekstu Regionalnog festivala monodrame InBox 2021.

Riječ je o potpuno komičnoj monodrami koja tematizira pobunu običnog čovjeka protiv uhodane sistemske mašinerije i donosi priču o trgovanju izbornim glasovima i gorčini demokratskog života u BiH.

Autor dramskog teksta je Vahid Duraković. Predstavu je režirao i izvodi je vrhunski akademski glumac Damir Kustura, a dramaturgiju potpisuje Anela Križanac.

Cijena ulaznice za ovu istinsku teatarsku poslasticu  koja će biti odigrana 29. februara u 20:00 sati iznosi 8 KM, a svi zainteresovani iste mogu nabaviti u Službi za administraciju i marketing Centra, svaki radni dan od 07:00 do 15:30, a tokom vikenda u Biletarnici Centra.

Napominjemo da je zbog kapaciteta Cabaret cluba broj mjesta ograničen.

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 21:30