Vodeći hip-hoper u regiji Vojko V 15. decembra stiže u Lukavac

Vodeći hip-hoper u regiji Vojko V 15. decembra stiže u Lukavacpet15dec20:30pet22:0020:30 - 22:00

Detalji

Višestruko nagrađivani, mega popularni reper, tekstopisac, kompozitor i muzički producent iz Splita u decembru prvi put nastupa u Lukavcu.

Vojko V jedan je od regionalno najpopularnijih hip-hopera današnjice a koncert će održati 15. decembra u okviru Zime u Lukavcu u Klubu Scena lukavačkog Centra za kulturu.

Muzikom se bavi od 2005. godine, prvo u Dječacima i Kiši metaka, a 2018. je izdao prvi solo album „Vojko“ koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, stotine koncerata širom regije i formirao Vojka V u vodeće regionalno hip-hop ime. Ove godine izdao je novi album, nazvan „Dvojko“ koji je među najprodavanijim u Hrvatskoj.

Njegovi stihovi nadahnuti su ličnim iskustvima i stvarnim događajima, za koje smatra da su osnova kvalitetnog humora, dok za hip-hop ističe da je fantastična platforma da otvoreno i bez uvijanja kažete ono što mislite. U pjesmama se komično osvrće na ljudske slabosti – ljubomoru, želju za lakom i brzom zaradom, zlobu ili lažne autoritete.

Ulaznice za ovaj fantastični, nesvakidašnji događaj u našem gradu već su u prodaji u Službi za administraciju i marketing Centra za kulturu Lukavac, svaki radni dan od 07:00 do 15:30, a vikendom u Biletarnici Centra od 07:00 do 21:00 sat.

Vrijeme

(Petak) 20:30 - 22:00