Fantastična energija i brojni hitovi obilježili nastup repera Vojka V u Lukavcu


Klub Scena Centra za kulturu Lukavac bio je mjesto odličnog provoda za sve one koji vole kvalitetan hip-hop, a ugostio je višestruko nagrađivanog, mega popularnog repera, tekstopisca, kompozitora i muzičkog producenta iz Splita Andriju Vujevića, na regionalnoj hip-hop sceni poznatog kao Vojko V.

„Mamacita“, „Zovi Čovika“, „Kako To“, „Ne može“ hitovi su popularnog repera koji su atmosferu na koncertu učinili nezaboravnom i jedinstvenom,  posebno zbog činjenice da je splitski hip-hoper prvi put nastupio na lukavačkoj sceni.

Nevjerovatna interakcija sa publikom rezultirala je i velikim brojem prisutnih koji su se našli na sceni zajedno sa energičnim reperom.

Inače, Vojko V, ovom vrstom muzike bavi se od 2005. godine. Prvi solo album „Vojko“ izbacio je 2018. godine a isti mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, stotine koncerata širom regije, te formirao Vojka V u vodeće regionalno hip-hop ime. Ove godine izdao je novi album „Dvojko“ koji je među najprodavanijim u Hrvatskoj, a koncert u Lukavcu bio je prilika za promociju pjesama sa pomenutog albuma, ali i odličan provod uz hitove koji su obilježili mnoge godine aktivnog rada na regionalnoj hip-hop sceni.

Photo: Sallex Perić

Komentarisanje nije dozvoljeno.