Spektakularan koncert Dubioza Kolektiva i Divanhane za 50. rođendan kompanije Lukavac Cement


Sinoć je na platou ispred Centra za kulturu Lukavac održan zaista nevjerovatan koncert dva trenutno najpopularnija benda u našoj zemlji, Dubioza Kolektiv i Divanhana, kojima je, na spektakularan način obilježen, do sada najznačajniji jubilej kompanije Lukavac Cement, 50 godina uspješnog rada i postojanja.

Više od 10 hiljada posjetilaca iz Lukavca, okolnih mjesta ali i gradova, slilo se na plato ispred Centra i uživalo u istinskim angažiranim hitovima Dubioza Kolektiva ali i brojnim sevdalinkama u modernom aranžmanu kakav nudi samo sevdah sastav Divanhana.

Koncert je završen prekrasnim vatrometom iznad Centra za kulturu Lukavac, a uz pohvale organizatoru, koji je gradu poklonio ovakav događaj koji je pobudio veliko interesovanje, kako javnosti tako i svih medija, raduje činjenica da je cjelokupan događaj protekao bez ijednog incidenta.

Bila nam je čast biti dio podrške organizaciji događaja kakav naš grad ne pamti, posebno zbog činjenice da je Lukavac Cement dokazani prijatelj kulture, koji uz neophodne rekonstrukcije, pomaže i rad i funkcionisanje Centra za zdravo i kreativno odrastanje, koji će zasigurno iznjedriti brojne talente u našem Lukavcu. 

Komentarisanje nije dozvoljeno.